Český svaz Air-hockey z. s.

Výsledky – mistrovství ČR 2013

Publikováno v pá 13. prosince 2013, kategorie Mistrovství ČR.

Výsledky – mistrovství ČR 2013

Již posedmé se v České republice hrálo o mistrovské tituly v air-hockeyi. Pořadatelství se zhostila Kuželna u Nedopilů v Kroměříži, nutno říci že na výbornou.

kategorii juniorů se stejně jako v loňském roce o titul rozhodovalo ve vzájemném zápase dvou favoritů Patrika Procházky (Neofight Brno) a Ladislava Šustáčka (SHL SDS Exmost Brno). Po loňské nejtěsnější možné prohře letos Ladislav Šustáček svého konkurenta dokázal přehrát a slaví svůj premiérový titul v juniorech. Vzestup mosteckého air-hockeye potvrdil třetím místem Ivan Kukačka (Real Draci 18.ZŠ Most).

Ženskou kategorii letos suverénně ovládla Denisa Andrýsková (SHL SDS Exmost Brno), která nepoznala hořkost porážky. O dalších cenných kovech rozhodoval při rovnosti tří hráček rozdíl vstřelených a obdržených. Stříbrná příčka díly nejlepší bilanci putovala do Čebína zásluhou Denisy Danielové, pohár pro bronzovou medailistku obdržela Romana Hošková z Brna.

Posedmé nechyběl na stupních vítězů na mistrovství ČR mezi muži Martin Kučera (SHL SDS Exmost Brno). Letos obsadil stříbrnou příčku, když ve finále nestačil na suverénního Aleše Mařu (AHC Snipers Čebín). Třetí místo mezi muži obsadil Jaromír Procházka (Neofight Brno).

V soutěži družstev letos chyběl ve finále jeden z velkých favoritů – Neofight Brno. Do finálové pětice se na úkor něj překvapivě probojovala hned tři mostecká družstva. A zejména Real Draci 18.ZŠ Most způsobili velké pozdvižení, když nestačili jen na obhájce SHL SDS Exmost Brno a vezou na sever Čech cenné druhé místo z mistrovství ČR. Třetí místo obsadili stejně jako loni borci  Kuželny Nedopil.

Kompletní výsledky najdete v souboru MČR_2013_výsledky.

 

Přejít do archivu článků

Vyhledávání

Podporují nás

 

Kalendář událostí

květen 17.

Majaland mistrovství světa 2024

Majaland Praha - Tuchoměřice

soutěže družstev od 10 hod., soutěž jednotlivců od 14 hod.

Zobrazit archiv událostí

Fotogalerie

Mistrovství ČR 2023 - Brno

Mistrovství ČR 2023 - Brno

Ze dne 9. prosince 2023

Obsahuje 80 fotek

24 hodin stolního hokeje

24 hodin stolního hokeje

Ze dne 13. října 2023

Obsahuje 12 fotek

Zobrazit fotogalerii

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. RSS článků, mapa stránek a administrace.