Český svaz Air-hockey z. s.

Výsledky – mistrovství ČR 2019, Brno

Publikováno v út 10. prosince 2019, kategorie Mistrovství ČR.

Výsledky – mistrovství ČR 2019, Brno

Třinácté mistrovství České republiky se konalo v orlovně v Brně-Králově Poli, do finálového turnaje postoupilo osm nejlepších v kategoriích ženy, junioři, muži a také pět nejlepších družstev v hodnocení Českého poháru 2019.

Vítězství v kategorii juniorů dokázal obhájit Jan Doležal (Gunners Břeclav), který jako jediný ze všech jednolivců na mistrovství ČR neokusil hořkost porážky. Na stupně vítězů jej doprovodilo duo mosteckých hráčů – druhý Denis Konečný a třetí Karel Lang (oba Mladé pušky Most).

Titul mezi ženami putuje do dalekého Mostu zásluhou Karolíny Sládkové (Black Sharks Most), která v přímém souboji porazila druhou Denisu Danielovou (SHL Brno). Třetí místo obsadila Karolíny oddílová kolegyně Alena Laštůvková.

I v mužské kategorii byly souboje vyrovnané a o mistrovském titulu se rozhodovalo až v posledním kole. Ten nakonec zůstal v Brně zásluhou Jaromíra Procházky (SHL Brno). Ten měl stejně jako druhý Simon Kaňa (Gunners Břeclav) na svém kontě jednu prohru avšak lepší bilanci ze vzájemného zápasu. Bronzovou pozici obsadil Procházkův oddílový kolega Martin Kučera.

I letos dokráčeli bez prohry k titulu v soutěži družstev hráči S.H.L. Brno. Druhé místo obsadili zástupci Gunners Břeclav, pohár za třetí místo veze do Mostu družstvo Mladých pušek. Kdo ví, jak by finále dopadlo, pokud by se nemuselo obejít bez favorizovaného áčka Black Sharks?

Kompletní výsledky najdete v souboru MČR_2019_výsledky.

 

Přejít do archivu článků

Vyhledávání

Podporují nás

 

Kalendář událostí

květen 17.

Majaland mistrovství světa 2024

Majaland Praha - Tuchoměřice

soutěže družstev od 10 hod., soutěž jednotlivců od 14 hod.

Zobrazit archiv událostí

Fotogalerie

Mistrovství ČR 2023 - Brno

Mistrovství ČR 2023 - Brno

Ze dne 9. prosince 2023

Obsahuje 80 fotek

24 hodin stolního hokeje

24 hodin stolního hokeje

Ze dne 13. října 2023

Obsahuje 12 fotek

Zobrazit fotogalerii

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. RSS článků, mapa stránek a administrace.