Český svaz Air-hockey z. s.

Výsledky – mistrovství ČR 2017, Most

Publikováno v út 12. prosince 2017, kategorie Mistrovství ČR.

Výsledky – mistrovství ČR 2017, Most

Již pojedenácté se v České republice hrálo o mistrovské tituly v air-hockeyi. Souboje o mistrovské tituly probíhaly ve Středisku volného času v Mostě.

V kategorii juniorů byli hlavními favority hráči Black Sharks Most, kteří byli ve startovní listině v přesile. Po vyrovnaném průběhu dosáhl svého třetího titulu v řadě Jan Kusý (Black Sharks Most) před svým oddílovým spoluhráčem Lukášem Doležalem. Bronzovou příčku obsadil Simon Kaňa (Gunners Břeclav). Nutno dodat, že všichni tři medailisté měli na svém kontě shodný počet bodů, rozhodovala tak doslova každá vstřelená branka.

Ženskou kategorii ovládla bez jediného zaváhání Lada Semová (Black Sharks Most). Druhou příčku obsadila Denisa Danielová (Neofight brno), třetí místo pak Karolína Sládková (Lejdýs Most)

I mezi muži se slavil třetí titul v řadě v rukou jediného hráče. Tím se stal Jaromír Procházka (Neofight Brno). Na stupních vítězů mu dělali společnost druhý Ladislav Šustáček (SHL Brno) a třetí Matouš Loučka (Gunners Břeclav)

Soutěž družstev po tom co se do finále senzačně nedostalo na obhájce Black Sharks Most „A“ mělo jasného favorita – SHL Brno. Toho však překvapivě přehrál hned v prvním zápase tým Gunners Břeclav a pohodlně pak dokráčel k zisku titulu. Druhé místo pak SHL Brno, třetí vybojovali Břeclavští Tygři.

Kompletní výsledky najdete v souboru MČR_2017_výsledky.

 

Přejít do archivu článků

Vyhledávání

Podporují nás

 

Kalendář událostí

květen 17.

Majaland mistrovství světa 2024

Majaland Praha - Tuchoměřice

soutěže družstev od 10 hod., soutěž jednotlivců od 14 hod.

Zobrazit archiv událostí

Fotogalerie

Mistrovství ČR 2023 - Brno

Mistrovství ČR 2023 - Brno

Ze dne 9. prosince 2023

Obsahuje 80 fotek

24 hodin stolního hokeje

24 hodin stolního hokeje

Ze dne 13. října 2023

Obsahuje 12 fotek

Zobrazit fotogalerii

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. RSS článků, mapa stránek a administrace.